Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] WSpólne Expienie w czasie eventu 19-21

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazdy ze swoim klanem bedzie gral wiec nie widze sensu, rozumiem ze sie starasz na tego kidmoda, ale robisz bezsensowne tematy, a z tematu to moze 2 osoby ci przyjdo

Tak to ujmę, po co komentujesz ?

Nie chcesz zagrać to nie pisz nic :)

Ktoś kto nie ma CLANU i będzie chciał zagrać na pewno się wpisze na tą listę, no a jak to nie wypali to nie wypali i tyle.

Wiem, że jest kilka newbie i może oni będą chcięli zagrać, nie sądzisz ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Bywalec
Opublikowano

Nie sądzę by to był dobry pomysł.

Najlepiej sobie nazbierać respów i iść samemu na foxtrota ( nie platinium )

Większość teamu będzie miała zwykły set a ty jak masz mini to będziesz kosił punkty i wyjdziesz lepiej niż na platinium

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

@up

Nie mam ani speca ani miniguna :)

Tyllko pp , p90 i gietke i spokojnie z takim eq wyciągam sobie 90 k punktów z pelnym pokojem i dwoma gosciami z minigunem ;)

Z resztą jak ktoś będzie chciał się zapisać to się zapisze :)

A teraz koniec offtopu -.-

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Nick:daniel374

Dobry pomysł jak było 400% expa to nie poszło wejść na serwer Fireteam.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Nie lepiej po prostu ustalić namiaru roomu na, którym będziecie sobie grać? A jeżeli będzie problem z ustaleniem nr pokoju to ustalcie sobie też nazwę i wtedy sobie wbijecie na ten event...

Opublikowano

Napiszę godzinę przed eventem tutaj namiary rooma tak chyba będzie najlepiej bo nie ma sensu abyście czekali na mnie na lobby żebym was zaprosił.

Tak więc Godzinę przed eventem Edytuję mój pierwszy post wielkimi literami namiary rooma i będę to robił przez 3 kolejne dni eventu :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...